Obráběcí kazety Konektory z PCI Sockets

Obráběcí kazety Konektory z PCI Sockets
Obráběcí kazety Konektory z PCI Sockets

[ed] Potřeboval spoustu konektorů hran pro videohry. On nebyl schopen zdrojové části pro Neo Geo Pocket Games a skončil budovat vlastní z PCI zásuvek. Zdá se však, že tato technika by také fungovala s jinými patronami konzoly.

Z obrázku můžete vidět, že je to o něco více zúčastněného, ​​než jen plácnout kazetu do zásuvky. Vzhledem k tomu, že existuje více kroků, a mnoho konektorů bylo potřeba, [Ed’s] táta zapůjčil ruku a vyvinul několik přípravků, které pomáhají s řezáním. Prvním krokem bylo odříznout klíč a úzký konec zásuvky. Tyto ngp kazety jsou jednostranné, takže zásuvka byla vyříznuta na polovinu pomocí desky s dadem nakrájejte v něm jako Jig. Odtud mohou být plastové bity vyčištěny před vytažením dvou středových kolíků a řezání drážky pro přijetí klíče kazety. Existují také dvě ramenní řezy, které je třeba provést po oříznutí kusu na délku. Video po přestávce projet vám celý tento proces.

Tyto zásuvky PCI jsou univerzální. Jeden z našich dalších oblíbených hacků je používal k tomu, aby vytvořili Soic programovací klipy.