Nejlepší ROM na zakázku pro HTC One M9

Nejlepší ROM na zakázku pro HTC One M9
Nejlepší ROM na zakázku pro HTC One M9

HTC One M9 je zvíře zařízení s tělem celokovového a horní část liniových specifikací. Může se může pochlubit 5 palcovým displejem s plným HD poháněným procesorem Octa-Core Snapdragon 810 1,5 GHz a 3 koncerty RAM. Je dodáván předinstalován s Android Lollipop 5.02 a nedávno obdržel aktualizaci společnosti Lollipop 5.1 a byla slíbena aktualizace na nadcházející Android Marshmallow. Ale pokud jsou mnohem více nadšence nebo uživatele Android, chtěli byste si na svém zařízení potěšit ROM na zakázku.

Pokud nejste obeznámeni s termínem ROM na míru, dovolte mi, abych vám vyčistil věci. ROM vyrobené na míru jsou upraveny verze operačního systému Android založené na zdrojovém kódu vydaném výrobci Google a/nebo zařízení.

Mají tendenci poskytovat lepší uživatelský zážitek než mnoho akciových ROM. Také poskytují mnohem více možností přizpůsobení pro vaše zařízení a jsou mnohem vhodnější baterie. ROM vyrobené na zakázku byli kolem s ohledem na to, že vydání Android společností Google, protože Android je vývojáři platformy s otevřeným zdrojovým kódem se zdrojovým kódem Google, vzhledem k tomu.

Varování: Jakákoli poškození vašeho telefonu, ztráta dat nebo jakékoli jiné problémy, kterým čelíte při instalaci na zakázku ROM na vašem zařízení, jsou vaší odpovědností. Vývojář nebo autor příspěvku nesmí být odpovědný.

S tím, co bylo řečeno, zálohujte všechna vaše data při instalaci na zakázku ROM do vašeho zařízení. Je lepší být v bezpečí než lítost.

Předpoklady pro instalaci ROM vyrobeného na míru:

HTC One M9 odemčená pomocí htcdev.com

Vlastní zotavení jako TWRP nainstalováno na vašem zařízení.

Přečtěte si toto: Jak zakořenit a nainstalovat TWRP na HTC One M9

Jak nainstalovat na míru ROM na HTC ONE M9

Postupujte podle následujících kroků a nainstalujte ROM vyrobenou na míru na HTC One M9:

Ujistěte se, že je vaše zařízení odemknuto nebo nechte mít

Stáhněte si zip ROM a zkopírujte zip na virtuální SD kartě vašeho telefonu.

Vypněte zařízení a spusťte do obnovy na míru přidržením napájení a klíče hlasitosti.

Zadejte zotavení a nejprve proveďte úplné vymazání.

Vyberte nainstalovat zip a vyhledejte stažený soubor ZIP.

Nyní potvrďte nainstalovat zip a pokračujte s kroky, které dává instalační program Aroma.

Po dokončení instalace restartujte zařízení.

Nejlepší na zakázku ROM pro HTC One M9

Od nynějška jsou pro HTC One M9 k dispozici pouze ROM na zakázku založené na akciích HTC. Na zakázku vyrobené ROM založené na zdrojích Android nebo CM Google se vyvíjejí, ale nejsou stabilní k použití v době zveřejnění tohoto článku.

Zřeknutí se odpovědnosti: Seznam není v žádném konkrétním pořadí, všichni ROM jsou stejně doporučováni. Vyzkoušejte sami, který vám nejlépe vyhovuje.

1. Viperonem9

Developer: Team Venom

ViperoNem9 je ROM na míru založená na ROM HTC. s tunami možností přizpůsobení. Je založen na Android Lollipop 5.1 s HTC Sense UI nad tím. Vylepšení Venom je důvodem k instalaci této ROM, vylepšení Venom dodávají více než 300 možností pro konfiguraci individuálně vylepšení jedu a všechny ostatní možnosti přizpůsobení v ROM vám dávají kontrolu nad zařízením.

Rozhodnete se, jak věci fungují nebo vypadají na vašem zařízení. Je to jeden z nejpoužívanějších ROM pro HTC One M9, z nichž mnoho z nich bylo potěšeno tím, co dostanou v ROM. Podívejte se na seznam funkcí této ROM:

Funkce

Podporuje všechny varianty

Vylepšení Venom: Zahrnuje stavový řádek, navigační lišta, launcher BlinkFeed, vylepšení zobrazení zámku.

Instalační program Aroma: Vyberte, co musí být zahrnuto do ROM.

Venom koláč

Sidebar Venom

Rozšířený navigační lišta

Venom 3 gesta prstu

Vylepšená rychlá nastavení

Vlákno XDA: odkaz

2. Android Revolution HD

Vývojář: Mike1986

Android Revolution HD je další ROM založený na akciích HTC. Tato ROM je zaměřena na dodávku nejlepšího výkonu z vašeho zařízení. S menšími až zjevnými vizuálními změnami se vývojáři Android Revolution HD zaměřují na vývoj stabilní výkonné ROM, který vám také dává nejlepší výdrž baterie. Pokud se vám líbí uživatelské rozhraní Sense a chcete lepší výkon pro vaše zařízení, vyberte tuto ROM.

Funkce

Optimalizace RAM

Kontrola podpisů systému povolená pro bezpečnost a bezpečnost systému

Vylepšená správa virtuální paměti

Optimalizace rychlosti

Povoleno vykreslování GPU UI

Vylepšení dat, mezipaměti a systémových oddílů

Aplikace Bloatware odstraněny

Všechny aplikace aktualizované na aktuální dostupné

Vylepšený výkon guvernérů CPU

Podpora OpenVPN

Vlákno XDA: odkaz

3. Leedroid One M9

Vývojář: Leedroid

Leedroid One M9 od Leedroid je dalším rysem ROM pro HTC One M9. Leedroid provedl v minulosti skvělý vývoj se zařízeními HTC a jeho ROM jsou mezi uživateli zařízení HTC docela populární. Aktuální verze ROM je založena na akciích HTC s ROM s Android Lollipop 5.1. Je to také jedna z nejhladších ROM pro HTC One M9 s velkým výkonem a výdrží baterie. Leedroid vylepšení dělají tuto ROM zábavnou pro použití a přizpůsobení zařízení podle vašich potřeb. Zde je mnohem více funkcí, které získáte vnull