Android 2.3.5 Perník pro HP TouchPad získává desetibodovou podporu multitouch [video]

Android 2.3.5 Perník pro HP TouchPad získává desetibodovou podporu multitouch [video]
Android 2.3.5 Perník pro HP TouchPad získává desetibodovou podporu multitouch [video]

Toto je hlavní průlom pro projekt TouchDroid, lidi! Bylo odhaleno, že ovladače dotykové obrazovky nyní pracují na HP TouchPad s Androidem 2.3.5 „Perníkem“.

Jak je uvedeno na začátku, jedná se o velký úspěch projektu. Poté, co se podařilo přimět TouchPad, aby se zaváděl do Androidu a vytvořil Touchpad Dual-Boot WebOS/Android, primárním cílem bylo, aby dotyková obrazovka fungovala.

Zprávy přicházejí opět od Android Developer Forum Rootzwiki. Ve videu nahrávaném vývojářem FNJ001 lze HP TouchPad vidět na bootování do Android 2.3.5 „Perník“. Po zavedení je jasně vidět, že touchpad vezme vstup ze své dotykové obrazovky, což je důkaz o tom, že ovladače dotykové obrazovky nyní pracují pro HP TouchPad na Android 2.3.5.

Decription of the Video, jak se popisovalo na YouTube, do značné míry vysvětlující:

Android 2.3.5 s pracovními ovladači dotykové obrazovky! To bylo umožněno členem našeho týmu Flemmard.

Jak můžete vidět z výše uvedeného videa, které dotykové obrazovky skutečně funguje! A docela překvapivě je zde multitouchová podpora a plně využívá nemovitost HP TouchPad. A pro technologicky chamtivé lidi jsou zařízením nejen dva body rozpoznány, ale místo toho byla přidána deset prstů multitouch! To je skutečně hlavní průlom týmu TouchDroid.

Pro nezasvěcené byl projekt TouchDroid vyhlášen před několika týdny, jen tři dny po ukončení HP TouchPad (v důsledku skličujícího prodeje a negativní zpětné vazby) a každého dalšího hardwaru založeného na WebOS. Cílem projektu je Port Android 2.3.x „Gingerbread“ na tablet Doomed a doufejme, že mu dá nový život mezi fanouškem Android. Později, jakmile bude vydán, budou vývojáři pracovat na tom, aby na TouchPadu pracovali Android 4.0 „Ice Cream Sandwich“. Pokrok je zatím solidní a komunita DEV nás pravidelně překvapí aktualizacemi projektu.

Pokud by byl úspěšný, učinil by to HP TouchPad nejlevnější a nejrychlejší tablet Android.

Možná vás také zajímají:

Cílem projektu TouchDroid je učinit HP Touchpad nejrychlejším tabletem Android Perbread/Ice Cream sendvičový tablet

Android 2.2 Froyo chytil běh na HP Touchpad! [Video] [Aktualizace]

Dual-Boot Android 2.3.x Perbread a WebOS na HP TouchPad dosáhl

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo se připojit k naší Facebook Fanpage, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.