Apple oznamuje aplikaci „TV“ pro Apple TV / TVOS a iOS

Apple oznamuje aplikaci „TV“ pro Apple TV / TVOS a iOS
Apple oznamuje aplikaci „TV“ pro Apple TV / TVOS a iOS

Apple použila dnešní mediální událost „Hello Again“ k posílení svého arzenálu aplikací z první strany zavedením nové aplikace s názvem „TV“ na TVOS a iOS Pro filmy a televizní pořady průvodce a objev.

Apple prokázal zvýšení ochoty nabízet spotřebitelům a majitelům hardwaru další služby a majitele svého hardwaru uvolněním nových softwarových zážitků na svých hlavních platformách. Vydání televizní aplikace opět zdůrazňuje, že věnování tím, že uživatelům dává okamžitý a chytrý způsob, jak zobrazit filmy a televizní pořady ze všech nainstalovaných aplikací, pod jednou sjednocenou střechou.

Hlavní myšlenkou je agregovat všechny filmy a pořady, které zaznamenávají od poskytovatelů partnerů v jednom rozhraní Aplikace, a poté propojit zaznamenaný obsah z jednotlivých aplikací těchto partnerů prostřednictvím hlubokého propojení pro mnohem více podrobností a přehrávání vybraného obsahu.

Televizní aplikace nejen kurátorka veškerého obsahu z aplikací a iTunes pro okamžitý přístup v kategorii Zobrazit nyní, ale také obsahuje funkce jako Next a Doporučené. Samozřejmě, když vezmete v úvahu řadu aplikací a následný obsah, který bude televizní aplikace generovat, potřebujete nějaké chytřejší kontrolní a filtrační techniky, což je místo, kde tyto a další funkce opravdu svítí.

Zatímco Next je funkce se zjevným účelem, doporučené kurátoruje seznam „trendingových pořadů a filmů, včetně sbírek vybíraných kurátory Apple, a vyhrazených kategorií a žánrů, jako jsou děti, sci-fi a komedie“.

Pro ty, kteří mají z iTunes docela nahromaděnou sbírku filmů nebo televizních pořadů, najdou veškerý obsah v knihovní části televizní aplikace. Podobně Apple také hodil do sekce obchodu, která umožňuje uživatelům vybírat „nový obsah napříč video službami, které dosud nezískali nebo ještě nejsou předplaceni, spolu s nejnovějšími vydáními iTunes.“

Kromě televizní aplikace společnost Apple zlepšila funkčnost Siri ještě více v rámci TVOS pro Apple TV s aktualizovaným živým vyladěním. Siri si nyní je vědoma živých sportovních akcí, takže uživatelé budou moci jednoduše požádat Siri, aby „sledovali“ určitou hru, nebo dokonce mohou zkontrolovat, které hry jsou v té době. To a Siri může také využít další podrobnosti o hře.

Televizní aplikace bude k dispozici pro TVOS i iOS v prosinci spolu s jednorázovou funkcí jako zcela svobodné aktualizace softwaru, zatímco živá funkce Siri je nyní na všech zařízeních Apple TV 4 nejlépe.

Můžete také chtít vyzkoušet:

Aplikace Minecraft pro datum vydání Apple TV Ohlášeno, zde jsou podrobnosti

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.