Android 4.1 Jelly Bean Zdrojový kód vydaný do AOSP, Custom Roms, které budou brzy následovat

Android 4.1 Jelly Bean Zdrojový kód vydaný do AOSP, Custom Roms, které budou brzy následovat
Android 4.1 Jelly Bean Zdrojový kód vydaný do AOSP, Custom Roms, které budou brzy následovat

Google I/O konference, přinesla jen málo v cestě překvapení, ale stále prezentovala milovníky Big G s množstvím, na které se nadchne. Stejně jako tablet Nexus 7, který viděl povstání v rozhovoru o menším iPadu (zařízení, které dosud nebylo prokázáno, že se prokáže), Google také oznámil Android Jelly Bean (4.1), nástupce do poměrně chutného operačního systému sendviče zmrzliny (4.0).

V důsledku konference mnoho vývojářů trpělo tzv. „Itchy Finger“, zoufale, aby se dostali do nového operačního systému, a jako někdo, kdo rád fušuje s jakýmkoli mobilním operačním systémem, jsem to rád odhalil, že to odhalí Den konečně dorazil.

Jean-Baptiste Queru, technický náskok projektu Android Open Source Project, odhalil zprávu, že Android 4.1 byl dnes v AOSP vydán pod názvem „Android-4.1.1_R1“. Pro objasnění je názvem vývojové pobočky JB-DEV a každému, kdo se snaží ponořit zuby do uvolnění, se doporučuje vytvořit nové klienty. I když pracujete v hlavní pobočce, vaši klienti budou skvěle menší a rychlejší synchronizaci, pokud vytvoříte nové.

V době psaní jsou proprietární binární soubory k dispozici pouze pro nedávno zamlčenou Galaxy Nexus a nově ohlášený tablet Nexus 7, i když se na párty brzy připojí populární zařízení Nexus S a Xoom.

Vydání zdrojového kódu jistě odemkne nové možnosti, i když je na vývojářích, aby přesně rozhodli, jaké mohou tyto možnosti. Komunita Android, nad jakýmkoli jiným mobilním ekosystémem, velmi těží ze své komunity, přičemž mnoho vývojářů je ochotných dát si další čas, aby posílila zážitek pro sebe a ostatní. Každý, kdo je spojen s Androidem (ať už vývojářem nebo koncovým uživatelem), by měl být o této zprávě vyvolán a budeme pečlivě sledovat skupiny Google, abychom zachytili další vývoj.

Ice Cream Sandwich možná táhl paty a udělal dojem na komunitu Android, ale zdá se, že Google nebude dělat stejné chyby znovu s Jelly Bean.

Zůstaňte naladěni na další na předních operačních systémech zde v Redmond Pie!

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.