Apple Seeds iOS 5.0.1 pro iPhone, iPad a iPod Touch, aby si vybrali koncové uživatele, opravuje bateriové trápení

Apple Seeds iOS 5.0.1 pro iPhone, iPad a iPod Touch, aby si vybrali koncové uživatele, opravuje bateriové trápení
Apple Seeds iOS 5.0.1 pro iPhone, iPad a iPod Touch, aby si vybrali koncové uživatele, opravuje bateriové trápení

navzdory poměrně úspěšnému spuštění iPhone 4s, nebylo to bez jeho problémů, stejně jako ‘ Debakl z minulého roku a anténa se vyskytly problémy s základními částmi nejnovějšího zařízení Apple.

Tentokrát to však byl problém s baterií-s některými lidmi si stěžovali na 10%-perterizaci jejich gadgetů cenné šťávy za hodinu.

Aby byl problém udržován co nejméně klíč, podnik Cupertino nasadil nadcházející softwarovou aplikaci IOS 5.0.1 (která je v současné době ve své druhé beta beta), aby si vybrala jednotlivce iPhone, kteří si přímo stěžovali na problém v Co se chápe jako program Appleseed. Předpokládá se, že spěšně připravená aktualizace vyřeší problém s baterií, což jednotlivcům umožňuje alespoň jednu minutu telefonní hovor, než se úzkostlivě podíváme v pravém horním rohu.

Vtipy stranou, musí mít vynikající úlevu pro oddělení PR Apple i jako jednotlivce iPhone 4S, že se zdá, že se jedná o poměrně menší, snadno fixovaný problém kompatibility softwarové aplikace, na rozdíl od plnohodnotného „ZDE, ZDARMA ZDARMA nárazník!” Situace z roku 2010.

Rovněž bude existovat obvyklý doplněk oprav chyb, nelibodně vylepšení pro australské jednotlivce Siri kromě multitaskingových gest na původním iPadu, které – věřte tomu nebo ne – vyšlo pouze v loňském roce. Vypadá to, že jsme nikdy nebyli bez iPadu, že?

Kromě toho byly obchody Apple vydány s poznámkami týkajícími se přesně toho, jak nabídnout s klienty, kteří si stěžují na energii baterie (nebo jejich nedostatek). Personálu bylo řečeno, aby nenahrazovali telefony problémy baterií, a také zase klientům poradí, aby se na několik týdnů vydrželi, zatímco Apple připravuje softwarovou aplikaci, aby problém napravil, stejně jako pro všechny.

Stručně řečeno, pokud vaše baterie nefunguje, budete muset vyvinout most a překonat ho!

S velmi zlepšenou výdrží baterie iPhone 4 se věřilo, že podnikání Tim Cooka bylo v minulosti problémů s baterií, ale nedávné události navrhovaly jinak. Určitě by to bránilo tomu, co je solidní gadget, pokud by problémy měly přetrvávat kolem 5.0.1. K datu vydání zatím nemáme slovo, i když jak Apple interně odhalil, může to být ještě chvíli. Aby to bylo velmi jasné, iOS 5.0.1 se v následujících týdnech sníží a také není nabízen ke stažení zatím pro všechny.

Informace zde budeme mít úplně první, až klesne, takže zůstaňte naladěni!

(přes 9to5Mac)

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat do svých kruhů na Google+ nebo se připojit k naší Facebookové fanpage, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google i Apple.