Android Jelly Bean for Galaxy S III se začíná rozšiřovat, týkající se mnohem více gadgetů Samsung později v tomto roce

Android Jelly Bean for Galaxy S III se začíná rozšiřovat, týkající se mnohem více gadgetů Samsung později v tomto roce
Android Jelly Bean for Galaxy S III se začíná rozšiřovat, týkající se mnohem více gadgetů Samsung později v tomto roce

iPhone, iPad i iPod Touch jednotlivci právě končí se seznámením s iOS 6, který Apple minulý týden vydal Apple , však pro uživatele Android je přístup k novému firmwaru zcela jiná hra sféry. Android Jelly Bean (4.1) se ukázala před několika měsíci, s rodící se Google Nexus 7 mezi prvními prvními pomůcky, které se jako standardní systém dodávají s novým operačním systémem, avšak díky fragmentované povaze Androidu, jednotlivci i těch nejmocnějších gadgetů byli vlevo čekání.

Zatímco fragmentace není vždy špatná věc, určitě je to, když čekáte na Android OTA, stejně jako problém, který trápil předchůdce Jelly Bean-Android Ice Cream Sandwich (4.0)-od začátku. Je úžasné, že v současné době spousta gadgetů – zejména Motorola Droid Bionic – stále čeká i aktualizaci ICS – firmware, který vydal směrem k posledním etapám loňského roku, a přestože zaměřením spousty pozornosti uživatelů Android je nyní Butter-Smooth Jelly Bean, chybný aktualizační systém je stále bodem podráždění pro spoustu spuštění mobilního operačního systému Google.

V nákupu nabídl nějaké objasnění svým milionům smartphonu po celém světě i majitelům tabletů, společnost Samsung poskytla celkově patnáct gadgetů, aby viděli Android 4.1 podél své vlajkové lodi Samsung Galaxy S III. Bohužel nebyly vystaveny žádné podrobnosti ohledně časové skupiny, ale zde, pomocí Slashgeara, je zjevně utajovaný seznam:

Galaxy Tab 2 7.0

Galaxy Tab 2 10.1

Galaxy Note 10.1

Galaxy S II

Galaxy Note

Galaxy Tab 7.0 Plus

Galaxy S Advance

Galaxy S II LTE

Galaxy Music

Galaxy Chat

Galaxy Ace 2

Galaxy Beam

Galaxy Ace Plus

Galaxy Tiny II

Galaxy S Duos

Ačkoli na seznamu nebyl poukázán, Galaxy S III již začala vidět želé Bean OTA, jak je vysvětleno členem na XDA-Developers (prostřednictvím THEREXTWEB). Rovněž stojí za zmínku, že Samsung odhalil, že Galaxy S III získá v říjnu Jelly Bean, ale aktualizaci již začali o něco dříve. Posaďte pevně, protože celkový zavedení bude trvat dlouho. Zavedení může být navíc zpožděno kvůli vyhodnocení aktualizace poskytovatele.

Galaxy Tab 10.1 je překvapivě vynechána, ačkoli břidlice – s výhradou velkého sporu během soudní situace s Apple v San Jose – byla nahrazena podstatně pokročilou Galaxy Note 10.1. A co víc, prodej desky zasáhl cihlovou zeď a také s trapným příběhem, který se spotřebitelé vrátili ve svých houfech, kteří to chybně věřili, že to byl iPad, je to trochu překvapení, že se korejský podnik zdá být tiše zamíchán do nejasný .

Pokud je váš gadget odemknut, pak přirozeně, pravděpodobně uvidíte nejprve želé fazole, vzhledem k tomu, že dopravci rádi tráví dny / týdny / měsíce – nebo neomezený čas – přidávají svůj vlastní software, který spustí tak spoustu zpoždění.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.