Apple by mohl uvolnit Chromecast-like nízkých výdajů Apple TV Dongle

Apple by mohl uvolnit Chromecast-like nízkých výdajů Apple TV Dongle
Apple by mohl uvolnit Chromecast-like nízkých výdajů Apple TV Dongle

Apple se uvádí, že věří o zavedení nového, levného Apple TV, která by vzala typ dongle, spíše než set-top-box , podle nové zprávy.

Uvádí se, že Apple vedl diskuse o produktu, gadgetu, který by se připojil přímo k televizoru HDMI port podobnou metodě jako Amazon’s TV Stick.

Vzhledem k tomu, že Apple pracuje na zavedení své vlastní služby streamování materiálů, stejně jako s pořady v současné době v dílech, se věří, že Apple plánuje nabídnout nový, nižší výdaje alternativní k Apple TV, který by jednotlivcům umožnil získat přístup k přístupu k Nový materiál, aniž byste museli koupit celou Apple TV. Teorie je taková, že levnější alternativa by snížila bariéru vstupu, což zpřístupnilo novou službu streamování společnosti Apple a otevírala ji stejně jako více lidí v tomto procesu.

Zatímco lidé budou moci sledovat nový streamovací materiál na libovolném typu zařízení Apple, dostat tento materiál na televizní obrazovku je v současné době nejjednodušší s využitím Apple TV. Apple’s Box, počínaje 149 USD za verzi mimo 4K a 179 USD za Apple TV 4K, je rozhodně dražší než běžná odrůda 25 až 35 $, do které streamují donglety obvykle podzim.

V současné době není jisté, zda tento streamovací gadget někdy uvidí denní světlo, ale dává to dokonalý smysl. Očekávali bychom, že bude debutovat spolu s novou streamovací službou a také udržení, o které se říká, že bude připraven, jakmile v březnu 2019, očekáváme, že bude dongle také připraven.

Apple již stojí na své streamovací službě obrovské, s materiálem z několika největších jmen kolem již seřazených. Apple bude chtít, aby to bylo tak jednoduché – stejně jako dostupné -, jak je to možné, aby jednotlivci získali hardware potřebný k jeho sledování.

(Zdroj: informace)

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhněte si iOS 12.1.1 Beta 3 odkazy IPSW a OTA, TVOS 12.1.1, MacOS 10.14.2, WatchOS 5.1.2 Beta 2

Útěk z vězení iOS 12.1 na iPhone XS Max, který dosáhl Keenlab

Útěk z vězení iOS 12.0.1 Získává novou naději, protože byla zjištěna chyba Job Zero v iOS 12.1

2018 IPad Pro 11/12,9-palcový skleněný chránič obrazovky: právě zde jsou nejlepší nabízené dnes [seznam]

Downgrade iOS 12.1 na iOS 12.0.1 na iPhone nebo iPad, tady je jak

Stáhněte si iOS 12.1 konečné odkazy na IPSW, aktualizaci OTA pro iPhone i iPad

Útěk z vězení iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 na iPhone i na iPad [aktualizace stavu]

Stáhněte si 2018 iPad Pro tapety pro jakýkoli typ iPadu, iPhone

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.