Action Launcher V30 přidává na WimpSe Widget z Pixel 2

Action Launcher V30 přidává na WimpSe Widget z Pixel 2
Action Launcher V30 přidává na WimpSe Widget z Pixel 2

, už jsem už dlouho fanouškem akčního spouštěče, stejně jako každou aktualizaci, kterou aplikace dostane, objevuji, že se s tím ještě více upadá. Společnost Action Launcher je jedním z nejvýznamnějších launchers Android a také z některých extrémně skvělých důvodů. Jeho vývojář, Chris Lacy, si zaslouží většinu úvěrové historie za to, že přinesl funkce, které lidé chtějí, a také to dělá před nikým jiným. Tento zvyk byl však zaveden chvíli zpět od zavedení prvních zařízení Google Pixel, opravdu získává některé titulky. Společnost Action Launcher byl úplně první, kdo představil zásuvku aplikací pro pixel a widget pilulek. Bylo to úplně první, kdo přinesl pixel 2 jako nastavení Dock. Nyní s akčním launcher V30 je to první opět při přivádění widgetu na pohledy z Pixel 2.

Aktualizace přidává již nabízené funkce Pixel 2 ve spouštěče akce. Už máme průvodce nastavením všeho, proces je již poměrně jednoduchý. Jediné, co chybí, byl widget na pohledu, který nejen dělá úkol vyplnit prázdnou oblast, je však také překvapivě (pro mě) užitečný, nyní, když jsem využil k tomu, abych měl přímo na obrazovce domu. Nikdy jsem nebyl někdo, kdo má velké setkání, které přidávám do svého kalendáře. Přesto jen pochopení, když La Pulga bude hrát hru, aniž by ji musela obzvláště hledat v mém kalendáři, je vánek.

Je toho víc

To není všechno, co je nové v aktualizaci Action Launcher V30. Společnost Action Launcher také má nyní „Editor ikony Browse Box“, který vám umožní přidat nějaký styl do bílé tyče pomocí „G“. Prokládací lišta, chápaná jako QuickBar in Action Launcher se nyní přizpůsobuje barvám extrahovaných z vaší tapety, jako tomu bylo dříve. Bar však není jediná věc, kterou můžete nyní zbarvit. To se rozšiřuje dokonce i na ikony a akční launcher V30 poskytuje ikony některé divoké barevné přizpůsobení. Barvy pro soukromé ikony můžete modifikovat na baru procházet a také řada možností nabízených po ruce je více než dost.

Je tu ještě víc

Ach ano, existuje. Pokud jste si koupili aplikaci Buddy AdaptivePack představenou v aktualizaci V28, nyní budete mít 250 dalších ikon, ze kterých si můžete vybrat. To přináší celkový počet podporovaných aplikací na 2200. AdaptivePack rovněž získává dynamickou podporu kalendáře s touto aktualizací. Action Launcher V30 také přináší mimo jiné zlepšený výkon na gadgetech Samsung.

Také si přečtěte: Nejnovější aktualizace akčního spouštěče přináší integraci kanálu Google bez kořenů

ChangeLog

Zde je úplný seznam všech nových funkcí, změn a také oprav v akčním spouštěči V30:

NOVÝ:

Pixel Launcher 2-styl „At A Londle“ Widget.

Ovládací prvky pro zbarvení ikon QuickBar pomocí barev Google. Vyberte si vzorec mřížky nebo pruhů a poté vzoru otočte, dokud nevytvoříte dokonale vypadající ikonu.

Přidejte spouštěcí asistent Google, abyste se ujistili, že může být rychle nasazen na QuickBar, přidán jako konfigurovatelná zkratka atd.

Při využití AdaptivePack si ikona kalendáře prověřuje dnešní datum.

Ikona dynamických hodin podporuje adaptivní ikony.

Možnost prověřování adaptivních ikon ve tvaru „TouchWiz“.

Pro nastavení, widgety atd. Použijte zaoblené ikony ve stylu Pixel Launcher 2 ve stylu.

Schopnost resetovat všechny vlastní ikony v jednom spuštění.

Možnost deaktivace automatického administrace zkratek, když jsou nové aplikace nainstalovány z obchodu Play (Nastavení -> Desktop -> Advanced -> Přidat ikonu na obrazovku House).

Vylepšení:

Hodně vylepšená kompatibilita S8/Note 8, včetně využití navigačních tlačítek White Software Application.

Vylepšení výšky procházení boxu, když je v doku shodná listina Pixel Launcher 2.

Aktualizovat překlady.

ZMĚNY:

Dock žádný dlouhý obrazovky ve výchozím nastavení odstín, který odpovídá spouštěči pixelů 2. Viz „Nastavení -> rychlé -> Dock pozadí“ a přidejte dock odstín zpět.

Datum Widget obrazovky ve stylu „Měsíc, den“ v americké angličtině.

PEVNÝ:

Při výběru ikony z plochy s povoleným boxem (Dock) již nejsou tlačítka Správa spravovat přes horní část zvětšeného náhledu na obrazovku House.

Dlouhodobý problém, kdy by Dock někdy po odemčení gadgetu z obrazovky zámku občas promítl ve špatné výšce.

Některé ikony QuickBar extrahované z aplikace se někdy nesprávně zbarvené.

Problém, kde by byla vlastní ikona, která byla vyloučena, bude někdy po restartu aplikace znovu využita.

Srad při využití QuickEdit se 100+ balíčky ikon.

Havárie velmi poprvé plus jednotlivci znovu nainstalujte aplikaci na zařízeních Nexus/Pixel.

Některé ikony, jako je Facebook a Messenger, se zobrazují ve špatné barvě na QuickBar.

Nenechte si ujít: 5 funkcí akčního spouštěče 3, které byste měli začít používat

[GooglePlay url = ””/]
[GooglePlay url = ””/]