Společnost Apple získala jako společnost jako společnost nejcennější titul na světě

Společnost Apple získala jako společnost jako společnost nejcennější titul na světě
Společnost Apple získala jako společnost jako společnost nejcennější titul na světě

jako společnost, Apple má z pohledu úspěchu lyrické výkřiky a voskování. Interbrand právě dal společnosti Tim Cookova další pozitivní strop ve svém peří tím, že společnost Apple uváděla jako nejcennější společnost na světě pro pátý rok v jeho nejlepším žebříčku globálních značek.

Společnost vzrostla o 3% oproti minulému roku, přičemž mezibrandovo ocenění společnosti sedalo na 184,15 miliardy USD.

Jak jsme nyní očekávali, pět nejlepších podniků v seznamu Interbrand dominuje inovační podniky, přičemž Apple, Google a Microsoft přicházejí na číslo jedna, dva a tři. Google hrdě sedí na druhém místě, o 6% z loňského ocenění na 141,70 miliardy USD.

Společnost Microsoft v současné době bere bronzovou medaili v tomto konkrétním závodě s oceněním 79,99 miliardy USD, což představuje o 10% nárůst od této doby kolem loňského roku. Amazon Jeffa Bezose je v žebříčku uveden jako maloobchod, v hodnotě 64,7 miliardy USD po 29% meziročním skokem, ale mohl by být velmi dobře klasifikován jako nově vznikající inovační společnost kvůli svému nedávnému zaměření na vlastní vlastní Hardware.

Apple může ve skutečnosti sedět na vrcholu nejcennějších značek na světě díky poměrně malému 3% růstu ocenění, ale že 3% nebylo dostatečně blízko, aby zajistilo společnost na místě mezi mezibrankovým seznamem rostoucích značek v přesně stejném indexu . Síť sociálních médií Marka Zuckerberga Facebook sedí na vrcholu tohoto podstavce s ohromujícím růstem o 48%. Amazon s 29%, Adobe s 19%, Adidas s 17%a Starbucks s 16%růstem, to vše vede, že seznam s dvoufázovou expanzí.

Aby se tento výpis mohl dát dohromady a vyjít s oceněním, která nakonec identifikují pořadí firmy, Interbrand přesně vezme v úvahu, jak konkrétní kvalitní produkty a služby fungují finančně, kromě toho, jak přesně je značka ve skutečnosti ovlivňující klienti při rozhodování o nákupu. Interbrand také zvažuje, zda je značka schopná nebo dostatečně silná při vedení spotřebitelů, aby zaplatili prémiové náklady na produkty.

Být uvedeno v horní části žebříčku, jako je tento, neodpovídá společnosti Apple přesně finančním úspěchům, ale ověřuje se, že se společnost pohybuje správným směrem a přijímá správná rozhodnutí.

(Zdroj: Interbrand)

Můžete také prohlédnout:

Stáhněte si iOS 11.1 Beta 1 OTA prostřednictvím souboru konfiguračního profilu bez účtu návrháře

iOS 11.1 Beta 1 Poznámky k vydání, ChangeLog a všechny úpravy na jednom místě

Stáhněte si iOS 11.0.1 Odkazy IPSW pro iPhone, iPad, iPod Touch

Stáhněte si iOS 11.1 Beta 1 odkazy IPSW a OTA pro iPhone, iPad, iPod Touch

Jak snížit iOS 11.0.1 / 11 na iOS 10.3.3 / iOS 10 [tutoriál]

Stáhněte si iOS 11, 11.0.1, 11.1 Odkazy a nastavení na iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [tutoriál]

Útěk z vězení iOS 11/11.0.1 na iPhone a iPad [aktualizace stavu]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.