AirPods Pro Repair Work / Exmation Resense se zvýšil: Nyní 89 $ za uší nebo bezdrátovou nabíjecí situaci

AirPods Pro Repair Work / Exmation Resense se zvýšil: Nyní 89 $ za uší nebo bezdrátovou nabíjecí situaci
AirPods Pro Repair Work / Exmation Resense se zvýšil: Nyní 89 $ za uší nebo bezdrátovou nabíjecí situaci

, pokud si vyberete novou novou dvojici AirPods Pro Earbuds, s největší pravděpodobností budete chtít přidat Applecare+ do této objednávky přidat Applecare+ do této objednávky , také. To je od té doby, co požadujete získání náhradního ucha nebo dokonce náhradního bezdrátového nabíjecího pouzdra, budete z kapsy 89 $.

To je situace, pokud se rozhodnete spíše pro opravy než pro náhradu.

To, co dělá obzvláště fascinující, je pravda, že nahrazení všech tří prvků – dvě uší i situace – vám vrátí zpět mnohem více peněz, než by to vyžadovalo nákup zcela nové sady AirPods Pro z police. Pokud to není šílenství, nejsme si opravdu jisti, co to je.

To samozřejmě znamená, že AppleCare+ je s největší pravděpodobností extrémně skvělou volbou s AirPods Pro. Platíte 29 $ předem a pak ještě jeden 29 $ by vám měl požadavek na nárok. Vypadá to jako docela skvělá nabídka přemýšlení o alternativách, takže to je doporučení, které bychom učinili.

Každá sada AirPods, Beats Sluchátka nebo sluchátka Beats zahrnuje jeden rok ochrany proti opravě hardwaru s omezenou zárukou a až 90 dní bezplatné technické podpory. AppleCare+ rozšiřuje vaši ochranu na dva roky od data applecare+ nákupu a přidává až dvě události pokrytí náhodného poškození, z nichž každý podléhá servisní poplatku 29 $ plus příslušnou daň. Kromě toho získáte 24/7 obavy získat přístup k profesionálům Apple prostřednictvím chatu nebo telefonu.

Skvělá zpráva? Pokud požadujete získání bateriové služby na AirPods Pro, bude to náklady na přesně stejné množství peněz jako základní AirPods. To znamená 49 USD za sluchátko a 49 USD za bezdrátový případ nabíjení.

(Zdroj: Apple)

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stahování: iOS 13.2 / iPados 13.2 Odkazy IPSW, OTA Update Final vydaná pro iPhone i iPad

Poznámky k konečnému vydání iOS 13.2, změny, nové funkce: cokoli, co vyžadujete vědět

Downgrade iOS 13.2 / iPados 13.2 na iOS 13.1.3, tady je jak

Útěk z vězení iOS 13.1.3 Aktualizace: Oprava bezpečnosti a bezpečnosti, opravy komplexní od Apple

Checkra1n iOS 13.1.2 Útěk z vězení na základě CheckM8 Exploit „Oznámen“

Nejlepší situace iPhone 11, 11 Pro Max s štíhlými, peněženkami, ultra tenkým designem? Právě zde jsou naše nejlepší tipy [seznam]

IPhone 11/11 Pro Max Protector s temperovaným sklem: právě zde jsou ty nejlepší

Nainstalujte web Whatsapp na iPad díky iOS 13 a iPados 13.1

Útěk z vězení iOS 13/13.1 Aktualizace podmínky [nepřetržitě aktualizováno nejnovějšími informacemi]

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.