Údaje o Apple pro Galaxy Tab Sursunction About A tak, tentokrát v USA

Údaje o Apple pro Galaxy Tab Sursunction About A tak, tentokrát v USA
Údaje o Apple pro Galaxy Tab Sursunction About A tak, tentokrát v USA

nejnovější etapa v dlouhodobém běhu, nikdy nekončí a mimořádně únavná legální bitva mezi Apple a Samsung vidí firmu Cupertino, když znovu vidí firmu Cupertino, když opět hledat soudní příkaz proti korejské firmě Galaxy Tab Slate.

Apple byl dříve odmítnut ve svých pokusech o to, aby se Galaxy Tabs vytáhl z polic ve Spojených státech, nicméně právě nedávno Won Charm vidí, že dveře znovu otevřely pro právní orly společnosti, přičemž bitevní linie byly opět nakresleny. Samsung má až do 25. května odpovědět.

Nepřetržité plivce mezi Apple a Samsungem se děje o tom, co se může zdát navždy. S právními argumenty obklopujícími hardware od karty Galaxy po chytré telefony Galaxy S se Apple domnívá, že společnost Samsung kopíruje svůj průmyslový design, softwarovou aplikaci a dokonce i balení v posledních několika letech. Samsung samozřejmě nesouhlasí s tím, že toto tvrzení.

Argumenty nebyly pouze omezeny na Spojené státy. Samsung i Apple hledali soudní příkazy po celém světě, přičemž Německo i Austrálie se objevily uprostřed legendární bitvy, která nevykazuje žádný náznak uklidnění. Četné přemýšlely, zda by absolvování Steveových úkolů změkčilo postoj Apple k této záležitosti, ale nakonec je odstranění, že nový generální ředitel Tim Cook je mnohem více než potěšen pokračováním v právním hledání Samsungu, které začaly úkoly.

Právní žaloba, zahájená v pátek, přichází poté, co Apple získal kouzlo u odvolacího soudu USA pro federální okruh, přičemž rozhodnutí Apple iPad patenty pravděpodobně platné otevírání dveří pro ještě více právních bitvy mezi dvěma válčícími inovačními giganty.

Kouzlo převrátí dřívější rozhodnutí od kalifornského soudu, které naznačovalo, že Apple nebyl schopen požádat o předběžný příkaz proti kartě Samsung Galaxy.

Podle zpráv by toto nové rozhodnutí mohlo vidět, že tableta Samsung bude vyloučena z regálů po celých Spojených státech, takže Samsung ponechává kousek čas na instalaci obrany proti zdánlivě nemilosrdné legální barvě Apple.

I když se odstraní, že prakticky všichni ostatní rostou z těchto dvou monstruoků postupně vyčerpaní z právních zpráv, zdá se, že lidé jsou mnohem více než potěšeni tím, že se záležitostí soudu nadále přijímají.

(přes AppleInsider)

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.