Datum vydání Apple AirPods se tlačilo zpět, protože podnikání potřebuje „trochu více času“

Datum vydání Apple AirPods se tlačilo zpět, protože podnikání potřebuje „trochu více času“
Datum vydání Apple AirPods se tlačilo zpět, protože podnikání potřebuje „trochu více času“

před událostí MAC Media Apple Apple, datum vydání AirPod bylo zjevně posunuto zpět s citováním neznámého hardwaru a problémů s aplikací softwaru, které Je třeba řešit dříve, než bude možné pro veřejnou spotřebu nabídnout extrémně mluvená sluchátka.

Ve svém prohlášení poskytnutému médiím mluvčí firmy uvedl, že „včasná reakce na AirPods byla neuvěřitelná. Nevěříme v přepravu produktu dříve, než bude připraven, a také vyžadujeme trochu více času, než budou AirPods připraveni pro naše zákazníky. “

Takže tam jdeš. Neočekávejte, že Apple nyní bude AirPods nabídnout k prodeji po své události MAC „Hello Again“.

Apple AirPods původně odhalil minulý měsíc na akci iPhone 7, jsou Apple AirPods skutečně bezdrátová sluchátka, která jsou poháněna čipem Apple W1, stejně jako jsou velmi jednoduché spárovat s gadgety Apple, jako je iPhone, iPod Touch, Apple Watch a Mac přes iCloud. Chip společnosti Apple W1 také pomáhá ve zvýšené rozmanitosti i baterii pro zařízení. Když už mluvíme o baterii, sluchátka obsahuje vlastní speciální případ, který je nejen snadno přináší, ale také má vestavěnou baterii, která je skvělá pro udržení nabíjení AirPodu po dobu až 24 hodin.

Kromě toho AirPods také zahrnují funkce, jako je hlasový ovládání Siri, senzory, které mají být na místě, když jsou v uchu, vnější redukce hluku, akcelerometr pro dotykové gesta, schopnost propojit s příručkami bez příplatek prostřednictvím rutinního Bluetooth a další.

Kromě AirPods jsou další dva produkty, které jsou poháněny W1 Chip, jsou sluchátka PowerBeats3 a Solo3 u rytmů vlastněných Apple, které jsou již nabízeny k prodeji.

Ceny za 159 USD, AirPods byli původně uspořádáni k odeslání na konci října, ale nyní s tímto zpožděním se zdá, že budou nyní nabízeny později, než se očekávalo, když Apple neposkytuje žádnou konkrétní časovou osu o budoucí dostupnost.

(Zdroj: TechCrunch)

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Nejlepší bezdrátová sluchátka iPhone 7 Bluetooth za méně než 50 $

Kompatibilita Apple AirPods: Zde je přesně to, jak a také s jakými Apple i ne-jazýdami, s nimiž pracují

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.