Apple M2 Benchmarks potvrzují 20% rychlostní zvýšení oproti M1

Apple M2 Benchmarks potvrzují 20% rychlostní zvýšení oproti M1
Apple M2 Benchmarks potvrzují 20% rychlostní zvýšení oproti M1

nový Apple M2-poháněný MacBook Pro a MacBook Air se ještě neprodával, ale nové benchmarky pro čip již byly sdíleny online.

Zdá se, že dotyčné měřítka se vztahují k novému 13palcovému MacBook Pro, stroj, který bude pravděpodobně v rukou některých členů tisku.

Podle nových benchmarků běží M2 na 3,49 GHz, což je nárůst oproti 3,2 GHz M1. To dává UT jednorázové skóre z roku 1919, které je 12% rychlejší než verze M1 stejného stroje. Pokud jde o vícejádrový výkon, skóre 8928 je o 20% rychlejší než verze M1, což naznačuje, že budoucí čipy M2 Pro, M2 Max a M2 Ultra by mohly koncem tohoto roku nabídnout oslepuvě rychlý výkon.

Apple dříve navrhl, že M2 je přibližně o 18% rychlejší než M1.

Nový čip M2 bude k dispozici v novém 13palcovém MacBook Pro, když bude v pátek v prodeji a dorazí do domácností příští pátek. M2 bude také součástí nového MacBook Air, i když to už nějakou dobu nebude v prodeji. Oznámení společnosti Apple uvedlo, že bude v prodeji příští měsíc, ačkoli od té doby nebyly k dispozici žádné pevnější informace.

M2 také pravděpodobně najde cestu do příštích zařízení iPad Pro a iPad Air, přičemž obě budou pravděpodobně oznámeny letos.

Můžete také chtít vyzkoušet:

Útěk z vězení iOS 15.5 na aktualizaci stavu iPhone a iPad

Stáhnout: IOS 15.5 Final IPSW odkazy, soubory OTA spolu s vydáním iPados 15.5

Beta kompatibilní a podporovaná iPhone, iPad, iPod Touch zařízení

iOS 16 beta 1 stáhnout odkazy IPSW pro iPhone, iPad právě teď

IOS 16 veřejné beta 1 datum vydání oznámeno

IOS 16 Beta 1 profilový soubor stahování aktualizace OTA bez vydání účtu vývojáře

iOS 16 Beta 2 Datum vydání: Zde je, kdy to očekávat od Apple

Stáhněte si odkazy iOS 16 Beta 1 IPSW a nainstalujte na iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus, iPad [tutoriál]

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebook se informovat o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.