Mac OS X Mavericks 10.9.3 Stahování vydáno, tady je to, co je nové

Mac OS X Mavericks 10.9.3 Stahování vydáno, tady je to, co je nové
Mac OS X Mavericks 10.9.3 Stahování vydáno, tady je to, co je nové

Apple dnes vydalo OS X Maverick 10.9.3, po značném množství vývojářů. Poté, co dostalo sestavení číslo 13D61, je nyní připraveno ke stažení z Mac App Store a můžete zachytit všechny klíčové podrobnosti o této verzi hned po přestávce.

Vzhledem k tomu, že celosvětová konference Apple Developers Conference (WWDC) je blízko, důrazně očekáváme, že se jedná o jedno z posledních veřejných vydání Mavericks 10.9.x. Zatím nevíme, co bude příští vydání pojmenováno – kromě toho bude pravděpodobně sledovat téma Kalifornie – ale máme něco jako ponětí ohledně druhů změn, které budou zahrnuty.

Po významné aktualizaci na iOS 7 v loňském roce, kdy viděl, že mobilní operační systém Cupertino získal kompletní přepracování, je silně podezřelé, že další hlavní vydání OS X bude následovat. Koneckonců, Apple je známý tím, že udržuje věci co nejmodernější, a s několika dalšími vylepšeními také řečeno, že jsou v potrubí, toužíme vidět, co bude dál, pokud jde o software MAC.

Všechno bude odhaleno, jak je uvedeno výše, ve WWDC, která odstartuje začátkem června. Spolu s OS X 10.10 se také očekává, že společnost Apple odstraní zábaly z iOS 8 a se spoustou skvělých funkcí, o nichž se uvádí, že jsou v otřesech pro iPhone, iPad a iPod Touch uživatele, každoroční událost vypadá mezi nejpamátnější v posledních letech.

Prozatím je to však všechno o OS X 10.9.3, které si ti na kompatibilních strojích mohou stáhnout právě teď. Stejně jako prosazování zvýšené podpory 4K na zcela novém Mac Pro 2013 (Think: Trash Can) a 15-palcové sítnice MacBook Pro. Nyní můžete také lépe synchronizovat své kontakty / kalendáře mezi zařízeními OS X a IOS prostřednictvím USB a se spolehlivějším připojením VPN je to druh přírůstkové aktualizace, kterou si nebudete chtít nechat ujít.

Kompletní změna aktualizace je následující:

Aktualizace OS X Mavericks 10.9.3 se doporučuje pro všechny uživatele Mavericks. Zlepšuje stabilitu, kompatibilitu a zabezpečení vašeho Mac.
Tato aktualizace:
-Vylepšuje podporu displeje 4K na Mac Pro (koncem roku 2013) a MacBook Pro s 15palcovým displejem sítnice (koncem roku 2013)
– přidává schopnost synchronizovat kontakty a kalendáře mezi zařízením Mac a iOS pomocí připojení USB
– Zlepšuje spolehlivost připojení VPN pomocí IPSec
– Zahrnuje Safari 7.0.3

Spolu s výše uvedeným je také obvyklá řada oprav chyb a vylepšení výkonu a za předpokladu, že váš Mac je připraven na Mavericks, můžete tuto aktualizaci vybrat z obchodu Mac App Store.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.